Για fake news κάνει λόγο ο Μάριος Κάτσης, σχετικά με την μεταφορά στο υπερταμειο αρχαιολογικών χώρων, περιοχών Natura κλπ

...στρέφοντας τα βέλη του σε ΜΜΕ και στον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλειο Γιογιακα...

Fake news, χαρακτηρίζει την μεταφορά στο υπερταμειο, αρχαιολογικών χώρων, περιοχών Natura, νοσοκομείων, κέντρων υγείας κ.ο.κ., ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης.

Ο Μάριος Κάτσης, σημειώνει πως ο νόμος 4389/2016 στο άρθρο 196, εξαιρεί ρητά αυτά τα ακίνητα, ενώ κάνει λόγο για στρατηγικό αδιέξοδο της αντιπολίτευση , στρέφοντας τα βέλη του σε ΜΜΕ και στον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλειο Γιογιακα, ο οποίος σημειωτέων, κατέθεσε και σχετική ερώτηση στην βουλή.

Η δήλωση Κάτση

Με μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα ότι μερίδα των ΜΜΕ της Ηπείρου και ο Βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ που άσκησε μάλιστα και κοινοβουλευτικό έλεγχο, ακολουθούν κατά πόδας τα κεντρικά fake news, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν την πραγματικότητα ή να αναπαράγουν, έστω, την απάντηση της Κυβέρνησης για τη μεταβίβαση, δήθεν, στο Υπερταμείο, αρχαιολογικών χώρων, περιοχών Natura, νοσοκομείων, κέντρων υγείας κ.ο.κ.

Ορίστε λοιπόν ο νόμος 4389/2016 στο άρθρο 196, που ΕΞΑΙΡΕΙ ΡΗΤΑ αυτά τα ακίνητα, όπως επίσης και το αντίστοιχο ΦΕΚ Β΄2320/19-6-2018 που παραπέμπει σε αυτόν.

Αντιπολίτευση σε στρατηγικό αδιέξοδο,που δεν της βγαίνει το αφήγημα της καταστροφής και προσπαθεί να πιαστεί από κάπου να δικαιολογήσει το ρόλο της, δεν βοηθά τη χώρα και το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Ορίστε και η χθεσινή απάντηση του Υπουργού Οικονομικών στη Βουλή για το συγκεκριμένο (λεπτό 8:00) :

In this article

Join the Conversation