Σε επίσχεση εργασίας οι συμβασιούχοι των παιδικών σταθμών στο Ν.Π.Δ.Δ. Αρωγή

Τι λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, από τα μέσα καλοκαιριού βρίσκεται σε μια μόνιμη και διαρκή επικοινωνία με την δημοτική αρχή Σουλίου εξαντλώντας όλα τα περιθώρια, προκειμένου να ξεπερασθούν τα όποια προβλήματα και να ομαλοποιηθεί η καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (παιδικοί σταθμοί–ΚΔΑΠ) .

Δυστυχώς όμως αντί να ομαλοποιείται η κατάσταση, συνεχίζεται χωρίς οι εργαζόμενοι να έχουν καμία ευθύνη.

Οι συνάδελφοι συμβασιούχοι των παιδικών σταθμών στο Ν.Π.Δ.Δ. Αρωγή του δήμου Σουλίου παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες από τον Αύγουστο και αυτός είναι ο λόγος που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τις 8 Νοεμβρίου.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και δηλώνουμε ότι θα κάνουμε οτιδήποτε για να μπορέσουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Δεν είναι υπόθεση μόνο των εργαζομένων στης κοινωνικές δομές «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Αφορά κάθε εργαζόμενο και κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

· Την άμεση καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας σε εργαζόμενους, (προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων -συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού καθαριότητας των παιδικών σταθμών και του ΚΑΠΗ- νοσηλευτικό προσωπικό).·

Την άμεση καταβολή τον αποδοχών των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τον μήνα Αύγουστο των τελευταίων 5 χρόνων.

· Την άμεση καταβολή τον αποδοχών τους για τους μήνες Αύγουστο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!