Να μην παραλάβουν τα ημερολογια με το όνομα MACEDONIA καλεί τους αστυνομικούς, η τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Aνακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες

Να μην παραλάβουν τα ημερολογια με τa όνοματα MACEDONIA και N.CYPRUSκαλεί τους αστυνομικούς, η τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Τι αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι στα επίσημα ημερολόγια της ΕΛ.ΑΣ 2019 υπάρχει χάρτης που εμφανίζει την Π.Γ.Δ.Μ με το όνομα MACEDONIA και την κατεχόμενη Κύπρο ως N.CYPRUS..

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να αρνηθούν να παραλάβουν αυτά τα απαράδεκτα ημερολόγια!!!

Η δημοσιοποίηση της απίστευτης αυτής γκάφας από πλευράς της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε το έργο της εκτύπωσης των ημερολογίων και από πλευράς υπευθύνων που τα παρέλαβαν και δεν τα έλεγξαν οδήγησαν το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να διερευνήσει ποιος φταίει.

Πρόκειται για ένα από τους τρεις χάρτες που έχει η ατζέντα αυτή και συγκεκριμένα ο παγκόσμιος χάρτης και η αλήθεια είναι πως είναι πολύ μικρό το μέγεθος για να γίνει αμέσως αντιληπτό το λάθος.

Συγκεκριμένα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι «διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών.

Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες».

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!