Βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ η αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου

Τι δηλώνει ο προπονητής της

Τους Πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες κατά το έτος 2018, καθώς και τους προπονητές τους, βράβευσε το Σαββατο ο ΣΕΓΑΣ Ηπειρου και η ΠΕΔ Ηπειρου, στο Πολιτιστικό Πολυχώρο Δημ .Χατζή στα Ιωάννινα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες, και η αθλήτρια του ΣΚΑ Παραμυθιάς Χρυσούλα Γώγου που βραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός ,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης Αλέξανδρος , ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπειρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας  Ιωάννης Λώλος  και ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ .Γοργόλης Βασίλειος,

Ο προπονητής και πατέρας της Χρυσούλας, Ηλίας Γώγος, δήλωσε σχετικά:

“Η βράβευση της Χρυσούλας από το ΣΕΓΑΣ Ηπείρου αποτελεί για έμενα έκπληξη αν και γνωρίζω πολύ καλά σαν προπονητής της, τις προσπάθειες και την επιμονή της στο άθλημα. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας οι οποίες φυσικά συνδυάζονται με το σχολείο της. Είμαστε όλοι υπερήφανοι”.

Η 14χρονη αθλήτρια του ΣΚΑ Παρμαυθιάς, είναι μαθήτρια της Τρίτης Γυμνασίου, ξεκίνησε να τρέχει από την τετάρτη δημοτικού, από το 2017 είχε προπονητή τον πατέρα της Ηλία Γώγο, ενώ έχει διακριθεί σε πανελλήνιους άλλα και περιφερειακούς αγώνες.

Μεταξύ άλλων κέρδισε τους αγώνες:

  • Aνώμαλος δρόμος 2 κμ. Ιωάννινα,  διασυλλογικό πρωτάθλημα Ηπείρου στα 1000 επίδοση 3.12. 00
  • Κέρκυρα 1000αρι με 3.13,
  • Λευκάδα 1000αρι με 3.13 επίσης
  • Γιτανεια Ηγουμενίτσα 600 με 1.42. 35
  • Πανελλήνιο πρωτάθλημα 3 θέση στο 1000αρι  με 3.06.00.

 

In this article

Join the Conversation