Το εργατικό κέντρο για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Κινητοποίηση την Τετάρτη 20 Μάρτη 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στον ΟΑΕΔ και ώρα 12.00 το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, εργαζόμενοι σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους και στην Περιφέρεια Θεσπρωτίας.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σε καλεί να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την παράταση του συγκεκριμένου προγράμματος. Να το διεκδικήσουμε γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Δήμων και της Περιφέρειας σε τομείς βασικούς για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου αλλά και την παροχή σωστών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η παράταση του συγκεκριμένου προγράμματος δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες μας και πρώτα απ’ όλα την ανάγκη για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους μας με μισθούς και μεροκάματα που να τις καλύπτουν και συγκροτημένα δικαιώματα.

Γι αυτό και πάγιο αίτημα μας είναι μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους – άνεργους με υπογραφή Σ.Σ.Ε. στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας. Είναι όμως κάτι που θα μας ανακουφίσει για ένα διάστημα ακόμα.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι στα 8μηνα: μέσα από την πίεση που ασκήσαμε στους Δήμους της Ηγουμενίτσας και της Παραμυθιάς καταφέραμε να αποσπάσουμε την δέσμευση τους ότι θα διεκδικήσουν την παράταση του προγράμματος.

Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτό.  Χρειάζεται ο δικός μας αγώνας, η δική μας παρέμβαση και κινητοποίηση για να πιέσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Γιατί αν δεν αγωνιστούμε εμείς για εμάς δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους άλλους.

Για τον λόγο αυτό συνάδελφοι, το Εργατικό Κέντρο σας καλεί σε κινητοποίηση την Τετάρτη 20 Μάρτη 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στον ΟΑΕΔ και ώρα 12.00 το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

In this article

Join the Conversation