Και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών απαντά στους Θεσπρωτούς υποψήφιους του Σ. Ριζόπολου

«Όσο αναφορά τους χαρακτηρισμούς και τις κατηγορίες για φασιστικές συμπεριφορές , τις επιστρέφω στους συντάκτες της ανακοίνωσης»

Σχετικά με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που υπογράφουν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Θεσπρωτίας, με την παράταξη “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ” , ως πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για όσα ψευδή και ανύποστατα αναφέρονται σε αυτή.

Διότι στην εκδήλωση του συλλόγου μας όχι μόνο δεν παρεμποδίστηκαν να εισέλθουν όπως ισχυρίζονται , αντιθέτως μέλος του Δ.Σ φρόντισε ώστε να τύχουν ανάλογης υποδοχής και φιλοξενίας. Ωστόσο θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις αποφάσισαν να εμπλέξουν το Σύλλογο μας σε προεκλογικά παιχνίδια.

Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση με την μεγάλη συμμετοχή των κυνηγών αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του έργου που επιτελέστηκε τα προηγούμενα τα χρόνια από το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών.

Όσο αναφορά τους χαρακτηρισμούς και τις κατηγορίες για φασιστικές συμπεριφορές , τις επιστρέφω στους συντάκτες διότι οι κυνηγοί στους Φιλιάτες διακρίνονται για το ήθος και την φιλοξενία και ουδέ μια σχέση έχουν με τέτοιες συμπεριφορές . Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου εκλέγοντας με τρεις φορές πρόεδρο.

Κλείνοντας είμαι βέβαιος τόσο στις εκλογές των Κυνηγετικών οργανώσεων όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι κυνηγοί και όλοι οι πολίτες θα εκλέξουν άξιους και σοβαρούς εκπροσώπους!

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φιλιατών
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

In this article

Join the Conversation