ΒΙΝΤΕΟ | Oμιλία Γιόγιακα στους ετεροδημότες της Αθήνας

"Να μπει τέλος στην ανομία και στην παραβατικότητα που επικρατούν στην κοινωνία"

Κάλεσμα προς Θεσπρωτούς της Αθήνας να στείλουν ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία για μια καθαρή νίκη στις εκλογές αναμετρήσεις του 2019 απηύθυνε ο Βασίλης Γιόγιακας σε ομιλία που πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο βουλευτής Θεσπρωτίας είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει βασικά σημεία του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την ανακούφιση των νοικοκυριών, την ανεργία, την ασφάλεια, την υγεία, την κοινωνική προστασία ενώ στάθηκε και στις προτεραιότητες για την τόνωση της οικονομίας της Θεσπρωτίας.

Aναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε προτάσεις όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ, της φορολογίας επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων και του ΦΠΑ, το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται και το αφορολόγητο των 1.000 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος της οικογένειας, η επέκταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος ώστε να καλύπτει 800.000 Έλληνες, ο διπλασιασμός των δικαιούχων επιδόματος ανεργίας, η ρύθμιση 120 δόσεων για οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία καθώς και η βελτίωση του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Επίσης σημείωσε ότι για να προχωρήσουν τα μεγάλα θέματα της Θεσπρωτίας  χρειάζεται μια άλλη αντίληψη διακυβέρνησης της χώρας καθώς και ότι οι ευκαιρίες για περισσότερες δουλειές, μεγαλύτερα εισοδήματα και καλύτερες συνθήκες στηρίζονται σε δύο μεγάλους πυλώνες, τη «γαλάζια ανάπτυξη», δηλαδή την οικονομική δραστηριότητα που κινείται γύρω από τη θάλασσα, και τον πρωτογενή τομέα.

«Την επόμενη μέρα θέλω να συνεχίσω να υπηρετώ αυτόν τον τόπο και αυτούς τους ανθρώπους, όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα. Επιλέγοντας να μιλήσω για πραγματικά προβλήματα. Με διάθεση δημιουργικής συνεργασίας. Δουλεύοντας για 7 ημέρες την εβδομάδα και οργώνοντας όλη τη Θεσπρωτία. Σκύβοντας πάνω από κάθε ένα θέμα επειδή το θεωρώ και δικό μου. Νιώθοντας ότι εκπροσωπώ όλους μαζί και κάθε έναν ξεχωριστά. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσοι με τίμησαν με την παρουσία τους απόψε.», ανέφερε ο Βασίλης Γιόγιακας στο κλείσιμο της ομιλίας του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας στο thespro-news.com

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!