Σε Πλακωτή και Πολύδροσο ο Ηλίας Κουτσής

Δελτίο Τύπου

Δύο από τα ορεινά χωριά του Δήμου Σουλίου και συγκεκριμένα την Πλακωτή και το Πολύδροσο επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ την Μεγάλη Τρίτη με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κουτσή, συνοδευόμενο από υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Το κλιμάκιο περιόδευσε στα χωριά ενώ οι ανοιχτές εκδηλώσεις – συζητήσεις με τους κατοίκους πραγματοποιήθηκαν στα δύο καφενεία. Η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο εστιάστηκε στην εγκατάλειψη των ορεινών χωριών, στις πεπαλαιωμένες υποδομές, στην υπογεννητικότητα και στη γήρανση του πληθυσμού, στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, στην ανάγκη κατασκευής γηροκομείου στο δήμο Σουλίου.

Η συζήτηση στις εκδηλώσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική μιας που οι πολλοί κάτοικοι που παραβρέθηκαν δεν έμειναν παθητικοί δέκτες αλλά έλαβαν το λόγο, ενημέρωσαν τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη δύσκολη καθημερινότητα αλλά τοποθετήθηκαν και σε ευρύτερα πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Ο Ηλίας Κουτσής ανάλυσε τις προτάσεις του ΚΚΕ και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, έκανε έναν απολογισμό της δράσης των κομμουνιστών στα δημοτικά συμβούλια και ζήτησε στήριξη σε όλες τις εκλογικές μάχες.

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη σειρά παίρνουν το Νεοχώρι και η Νεράιδα όπου θα πραγματοποιηθούν ανάλογες περιοδείες και εκδηλώσεις.

In this article

Join the Conversation