Σε Αγορά, Σκάνδαλο και Γαρδίκι, ο Νίκος Αθανασίου

Δελτίο Τύπου

Με ηχηρή και μαζική συμμετοχή έγινε η έναρξη των επισκέψεων του Νίκου Αθανασίου και του συνδυασμού  1 ΜΕΛΛΟΝ Ανάπτυξης & Ελπίδας.

Η παρουσία των συμβούλων ήταν εντυπωσιακή, δείχνοντας με το καλημέρα την διάθεση και όρεξη των υποψηφίων για ουσιώδη συζήτηση με τους Δημότες καθώς και την πληροφόρηση-καταγραφή αιτημάτων προς επίλυση.

Η αρχή έγινε στην Κοινότητα Αγοράς και Σκανδάλου με ομιλία και συζήτηση πάνω σε θέματα και προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους και απαιτούν λύσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις απαραίτητη βελτίωση.

“Ήρθαμε πρώτα και κύρια για να σας ακούσουμε και όχι να τάξουμε” τόνισε ο Νίκος Αθανασίου με όρεξη και διάθεση για προσφορά. Η καθημερινότητα των Δημοτών είναι μείζονος σημασίας ζήτημα και προσωπικό στοίχημα του Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Αθανασίου.

Η συνέχεια έγινε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γαρδικίου με επίσκεψη σε όλα τα εμπορικά καταστήματα. Το θερμό κλίμα συνεχίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της πολύωρης επίσκεψης και τα πρώτα σημάδια της αποδοχής του κόσμου ήταν θετικά. Η συνέχεια θα γίνει το Σάββατο όπου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στις Κοινότητες Κρυσταλλοπηγής ,Νεοχωρίου και Νεράιδας.

Οι επισκέψεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες βάση του προγράμματος επισκέψεων που έχει δημοσιοποιηθεί.

 

In this article

Join the Conversation