Μήνυμα νίκης για τη «Δύναμη Ελπίδας» από Αμπελιά, Σεβαστό, Παγκράτι και Καλλιθέα

Δελτίο Τύπου

Τα χωριά Αμπελιά, Σεβαστό, Παγκράτι και Καλλιθέα επισκέφτηκε για ακόμα μια αφορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, Νίκος Γώγος.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, συνάντησαν τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήουν μαζί τους σε ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα.

Οι κάτοικοι των χωριών, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην προσπάθεια του Νίκου Γώγου, ευχόμενοι τη νίκη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

«Στα χωριά του Δήμου Σουλίου που χτυπά ο παλμός του δήμου μας, όπου οι συνάνθρωποί μας δίνουν τον αγώνα της καθημερινής ζωής, συζητούμε για τα προβλήματα και τις προοπτικές του τόπου. Μιλούμε για την ενίσχυση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου και την ανάδειξη των τοπίων μας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο περιπατητικός τουρισμός. Διαμορφώνουμε την επόμενη μέρα και ετοιμαζόμαστε από τώρα, ώστε να δώσουμε άμεσα λύσεις σε προβλήματα όπως αυτό της ύδρευσης, του οδικού δικτύου, των τηλεπικοινωνιών, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Μαζί τους θέτουμε τις βάσεις για το αύριο και χάρη στη στήριξή τους μπαίνουμε στην τελική ευθεία με στόχο μια καλύτερη εποχή για τον δήμο μας και τους ανθρώπους της», τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Γώγος.

Μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους έγιναν αποδέκτες της θερμής ανταπόκρισης του κόσμου και της ισχυρής υποστήριξή τους στην ειλικρινή τους προσπάθεια.

Όπως αναφέρουν μέλη της «Δύναμης Ελπίδας»: «Πιστεύουμε πως η υποστήριξη αυτή θα ενισχυθεί και θα διευρυνθεί όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, στοιχείο που ενισχύει την πεποίθησή μας για νικηφόρα έκβαση του αγώνα μας».

Γραφείο Τύπου

In this article

Join the Conversation