Δελτίο Τύπου | Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ν. Κάτσιο σε Καλλιθέα, Πλακωτή, Πέντε Εκκλησιές, Πετροβίτσα και Πολύδροσο

Τι λέει μεταξύ άλλων για τις παρεμβάσεις σε Καλαμά και Αρχαιολογικό Πάρκο Οσδίνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραμυθιά, 23 Μαΐου 2019

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ν. Κάτσιο σε Καλλιθέα, Πλακωτή, Πέντε Εκκλησιές, Πετροβίτσα και Πολύδροσο

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία των περιοδειών του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου, καθώς οι συνδημότες στην Καλλιθέα, την Πλακωτή, τις Πέντε Εκκλησιές, την Πετροβίτσα και το Πολύδροσο, του δήλωσαν ανοιχτά την υποστήριξή τους στην παράταξη «Τόπος Αξιών». Συγκινημένος ο Ν. Κάτσιος από το εγκάρδιο κλίμα που συνάντησε στην τελευταία περιοδεία του, έκλεισε τον κύκλο διαλόγου με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, με ομιλία που πραγματοποίησε στο Πολύδροσο.

Η περιοδεία αλλά και η ομιλία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 και ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Τόπος Αξιών», ανέλυσε τις δεσμεύσεις του προεκλογικού προγράμματος της παράταξής του για την περιοχή. Ο Ν. Κάτσιος στάθηκε ιδιαίτερα στην τουριστική ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκεκριμένων χωριών, αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης του περιπατητικού τουρισμού, ανέλυσε τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής με εστίαση τον ποταμό Καλαμά και μίλησε για την αξιοποίηση του Αρχαιολογικού Πάρκου του Βυζαντινού–Μεταβυζαντινού Οικισμούης Οσδίνας αλλά και του προϊόντος που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της περιοχής, τη Χονδροελιά Μπολιάνας.

Χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε: «Η σημερινή τελευταία προεκλογική περιοδεία μας, περιελάμβανε μια ιδιαίτερα εγκάρδια υποδοχή από τους πολίτες στην Καλλιθέα, την Πλακωτή, τις Πέντε Εκκλησιές, την Πετροβίτσα και το Πολύδροσο. Ακούσαμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα, τις προτάσεις και την αγωνία των κατοίκων και διακρίναμε στα μάτια τους την προσμονή για τη δημιουργική ανασυγκρότηση που θα ξεκινήσει στο δήμο Σουλίου αμέσως μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι ως ο επόμενος δήμαρχος θα σταθώ δίπλα τους και θα δώσω μαζί τους πραγματική μάχη για να κάνουμε τα χωριά της περιοχής πρωταγωνιστές ανάπτυξης στο δήμο μας».

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Τόπος Αξιών» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 στις 20:15 στο χώρο μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης (Κων/νου Καραμανλή 108-δίπλα στα ΕΛ.ΤΑ.) με ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου.

In this article

Join the Conversation