ΒΙΝΤΕΟ | Η προεκλογική συγκέντρωση Καραγιάννη

Δελτίο Τύπου

ΔΗΜ.Ο.Σ. – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας

Δελτίο Τύπου
Παραμυθιά 31.05.2019

Η Παραμυθιά αποφάσισε Καραγιάννη στην σημερινή πολύ μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση

Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ολοκλήρωσε την προεκλογική περίοδο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

“Δώσατε ξεκάθαρο μήνυμά νίκης για την ερχόμενη Κυριακή” ανέφερε  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ευχαριστώντας τους κατοίκους του Δήμoυ Σουλίου γα την σημερινή πολύ μεγάλη παρουσία στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση

Ο Γιάννης Καραγιαννης αναφέρθηκε στην πολιτική του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ., η οποία στηρίζεται σε επτά στρατηγικές προτεραιότητες για την χωροταξική αναγέννηση, την οικονομική αναζωογόνηση, την πολιτιστική ανανέωση, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την ποιοτική καθημερινότητα, την κοινωνική συνοχή και την αποτελεσματική και σύγχρονη διακυβέρνηση του Δήμου. “Είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει την αναζωογόνηση του δήμου μας και την ευημερία των δημοτών μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος τόνισε πως “δεν ήμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε ούτε μια ευκαιρία ανάδειξης και εκμετάλλευσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και δεν ήμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την οποιαδήποτε έκπτωση στο όραμα μας για έναν δήμο με επίκεντρο τον ίδιο τον δημότη”

Αναφερόμενος στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. ο Γιάννης Καραγιαννης ανέφερε πως.” είμαστε η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη
ομάδα, είμαστε μια παράταξη που συνδυάζει τη γνώση των τοπικών θεμάτων, την εμπειρία, την αποδεδειγμένη ικανότητα διοίκησης και ταυτόχρονα διαθέτει την ορμή και το μεράκι των λιγότερο έμπειρων αλλά όχι και λιγότερο ικανών να προσφέρουν στην πόλη μας και τα χωριά μας. Είμαι διπλά υπερήφανος για την στάση και την ηθική που τήρησαν σε όλη την προεκλογική περίοδο”

Μιλώντας για τον ίδιο, ο Γιάννης Καραγιαννης σημείωσε πως ως Δήμαρχος θα διαφυλάξει την σοβαρότητα την ηθική και το αίσθημα δικαιοσύνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

“Δεν θέλουμε τον δημότη χειραγωγημένο και όμηρο των υποσχέσεων ενός Δημάρχου και της παρέας του. Θα ήμαστε μια δημοτική αρχή πρότυπο διαφάνειας και αξιοκρατίας. Θα εγγυηθώ προσωπικά την εντιμότητα και την τήρηση του συμβολαίου τιμής που συνάψαμε.
– Ξέρετε πως θα διαφυλάξω την σοβαρότητα στο δημοτικό συμβούλιο
– Ξέρετε πως θα εγγυηθώ την νοικοκυροσύνη στον δήμο
– Ξέρετε πως θα εγγυηθώ διάφανη και ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων
– Ξέρετε πως δεν θα επιτρέψω να απουσιάσει η ηθική από την λειτουργιά της δημοτικής αρχής
– Ξέρετε πως δεν θα επιτρέψω να συμβεί οτιδήποτε θα προσβάλει το αίσθημα δικαιοσύνης των δημοτικών συμβούλων, των δημοτικών υπάλληλων και όλων εσάς των δημοτών του δήμου Σουλίου.

Τα εγγυώμαι προσωπικά και τα υπογράφω φαρδιά πλατιά με υπογραφή την προσωπική μου ιστορία ζωής, μια ιστορία που πάντα πρότασσα την ανάγκη για επικράτηση και διατήρηση του ηθικού πλεονεκτήματος. Ένα ηθικό πλεονέκτημα δεν θα χαθεί ούτε στιγμή από την νέα μας δημοτική αρχή.”

Τέλος και μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καραγιάννης τόνισε:

“Μην αναρωτιέστε που υπερτερούμε. Μη διερωτάστε ποια είναι η διαφορά μας. Υπάρχει απάντηση:

  • Γιατί εμείς Δεν υποσχόμαστε.
  • Γιατί εμείς Δεν παραπλανούμε.
  • Γιατί εμείς Δεν δωροδοκούμε.
  • Γιατί εμείς Δεν τάζουμε.
  • Γιατί εμείς Δεν εξαγοράζουμε ούτε εκβιάζουμε.

Δύναμή μας είναι η ικανότητα. Δύναμή μας είναι η αλήθεια. Δύναμή μας είναι η εργατικότητα. Δύναμή μας είναι οι αξίες μας. Οι αξίες που στη ζωή δεν αποτιμώνται με τον πλούτο.Δεν αποτιμώνται με τον υλισμό. Αποτιμώνται με την ψυχή, την προσπάθεια, την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στον τόπο.”

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!