Δήλωση Μπότου για τις εκδηλώσεις των Τσάμηδων

Ελπίσουμε οι εκδηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου πατριωτικού συνδέσμου Τσαμουριάς, να υποκινούνται από τους «κύκλους» αυτούς και όχι από στους άστοχους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,

Ο υποψήφιος , με το Κίνημα Αλλαγής, Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Σπύρος Μπότος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις Εκδηλώσεις που οργανώνει ο αυτοαποκαλούμενος «Πατριωτικός Σύνδεσμος Τσαμουριάς» στα ελληνοαλβανικά στα σύνορα.

Είναι γνωστό πως παρότι για την Ελλάδα «τσάμικο ζήτημα» δεν υφίσταται, γνωστοί «κύκλοι» στην Αλβανία το επαναφέρουν στο προσκήνιο όποτε κρίνουν σκόπιμο . Ελπίσουμε οι εκδηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου πατριωτικού συνδέσμου Τσαμουριάς, να υποκινούνται από τους «κύκλους» αυτούς και όχι από στους άστοχους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, άνοιξε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ένα θέμα που ασφαλώς δεν υφίσταται. Οι διεκδικήσεις των Τσάμηδων δεν έχουν κανένα έρεισμα, η στάση τους είναι προκλητική, ειδικά για εμάς τους Θεσπρωτούς, όπου εγκληματική τους δράση κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, στιγμάτισε τη περιοχή μας.

In this article

Join the Conversation