Μήνυμα του Αλέκου Πάσχου για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Εχτές ολοκληρώθηκε ένας όμορφος αγώνας που έφερε την ιστορική προοδευτική μας, παράταξη, να έχει στην Θεσπρωτία ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα.

Αγαπητοί συμπατριώτες Θεσπρωτοί,

Εχτές ολοκληρώθηκε ένας όμορφος αγώνας που έφερε την ιστορική προοδευτική μας, παράταξη, να έχει στην Θεσπρωτία ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ελλάδα.

Όλες αυτές τις μέρες βρεθήκαμε σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό του νομού μας, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε προβληματισμούς και απόψεις. Αφουγκραστήκαμε ανησυχίες και ακούσαμε προτάσεις. Προτείναμε και ξαναγνωριστήκαμε… Η προεκλογική περίοδος ήταν για μένα μια περίοδος δημιουργική και μια πολύ όμορφη εμπειρία .

Ο Θεσπρωτικός λαός επέλεξε να τον εκπροσωπούν στην Βουλή, οι κ.κ Γιόγιακας και Κάτσης, τους οποίους συγχαίρω και τους εύχομαι να είναι επιτυχημένοι για το κάλο του νομού μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά

  • Τους 3.734 Θεσπρωτούς που επέλεξαν την προοδευτική μας παράταξη στις εκλογές της Κυριακής.
  • Τους 1.258 συμπατριώτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους.
  • Τους 3 συνυποψήφιους μου για τον όμορφο και πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε.
  • Όλη την “παρέα” μου, που αγωνιστήκαμε για την υποψηφιότητα μου, με ζήλο σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής μας καμπάνιας χωρίς κομματικούς μηχανισμούς.

Όλοι μαζί θα βρεθούμε στις επάλξεις και την επόμενη ημέρα, για να δουλέψουμε για μια Θεσπρωτία αναπτυξιακή, με κοινωνική συνοχή. Μια Θεσπρωτία που θα έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Αλέκος Πάσχος

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!