Μήνυμα της Μαρίας Σαμίου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Στο πρωτόγνωρο αυτό ταξίδι, ειλικρινά με συγκινήσατε γιατί διαπίστωσα ότι η ψήφος σας στο πρόσωπο μου ήταν «ψήφος καρδίας».

Φίλες και φίλοι Θεσπρωτοί ,

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίξατε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Θεσπρωτίας και ειδικά όσες και όσους μέσα από την επιλογή τους αυτή στήριξαν και εμένα προσωπικά.

Στο πρωτόγνωρο αυτό ταξίδι, ειλικρινά με συγκινήσατε γιατί διαπίστωσα ότι η ψήφος σας στο πρόσωπο μου ήταν «ψήφος καρδίας».

Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου σε όσους επέλεξαν άλλο κόμμα και άλλα πρόσωπα, γιατί αντίπαλο έχουμε όλοι τα κοινά προβλήματα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δηλώνω κερδισμένη από την θερμή υποδοχή και αποδοχή σας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω του συνυποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ για τον έντιμο και δίκαιο αγώνα που δώσαμε από κοινού, καλώντας τους να τιμήσουμε την ψήφο των Θεσπρωτών και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης και της Κεντροαριστεράς.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες βουλευτές και να τους ευχηθώ να έχουν αρμονική συνεργασία για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους προσωπικά.

Με εκτίμηση,

Μαρία Σαμίου

In this article

Join the Conversation