Ο Κωστας Πανταζής για την 2η θέση στο ψηφοδελτιο του Κινήματος Αλλαγής στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών

"Ακουσα με προσοχή τις απόψεις και τις αγωνίες των ανθρώπων της Δημοκρατικής Παράταξης"

Κάποτε, ένας πολύ μεγάλος ποιητής έγραψε για τη σημασία που έχει το ταξίδι… πολύ μεγαλύτερη σημασία και από τον ίδιο τον προορισμό…και το δικό μου ταξίδι προς τις εκλογές της 7ης Ιουλίου τελείωσε, μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο..

Με βάση τα ενδεικτικά αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, οι πολίτες της εκλογικής περιφέρειας του Βόρειου τομέα Αθηνών, με κατέταξαν στην πολύ τιμητική δεύτερη (2η) θέση, ανάμεσα σε πολλούς ικανούς συνυποψηφίους.

Το δικό μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τους χιλιάδες φίλους και φίλες που με τίμησαν με την ψήφο τους δεν μπορεί να χωρέσει σε αυτές τις λίγες σειρές.

Είναι απλά ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ η στήριξη τους…

Όπως έγραψα όμως πριν, πέρα από τις όποιες κατατάξεις, σημασία έχει το ταξίδι…Σημασία έχει ότι ο εκλογικός αγώνας μου δόθηκε μαζί με φίλους πραγματικούς, που μου στάθηκαν με αυταπάρνηση…και αυτή η διάσταση της στήριξης των φίλων ήταν για μένα συγκλονιστική!

Σημασία έχει ότι τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που με στηριξατε σας γνωρίζω με το μικρό σας όνομα…έχουμε ανταλλάξει απόψεις, σας έχω σφίξει το χέρι, σας συνάντησα σε όλες τις γειτονιές του Βόρειου τομέα Αθηνών!

Σημασία έχει ότι γύρισα όλους τους Δήμους του Βόρειου τομέα και είχα την ευκαιρία να εκφράσω τις θέσεις μου αλλά κυρίως σας άκουσα…άκουσα με προσοχή τις απόψεις και τις αγωνίες των ανθρώπων της Δημοκρατικής Παράταξης!

Τέλος, σημασία έχει ότι δώσαμε έναν αγώνα για να κρατηθεί ψηλά το Κίνημα Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στις πολιτικές εξελίξεις της Πατρίδας μας…

ΥΓ. Ασφαλώς και ευχαριστω και όσους δεν με ψήφισαν προσωπικά.

Σημασία έχει ότι στήριξαν την Παράταξη και με έκαναν με κάθε τρόπο σοφότερο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε Δυναμικά!

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!