Επιμελητήριο | Σήμερα η παρουσίαση των προγραμμάτων E-Business & Ενίσχυση ΜμΕ για ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών

Στις 19:30 στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγ. Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα, Ισόγειο πλαϊνή είσοδος)

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και την Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30, στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγ. Αποστόλων 55-Ηγ/τσα, Ισόγειο πλαϊνή είσοδος) ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με ημερομηνία ίδρυσης (βάσει Έναρξης Εργασιών στην Δ.Ο.Υ. ή στις ΥΜΣ) πριν τις 01.01.2018, και συγκεκριμένα των :

1) «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business) ΙΙ»,
2) «Ενίσχυση υφισταμένων ΜμΕ για ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών II», &
3) Αναφορά σε προγράμματα που πρόκειται να προκηρυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλέκος Πάσχος θα χαιρετίσουν την έναρξη της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των προαναφερόμενων προγραμμάτων από τα Στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου τα οποία και θα απαντήσουν σε ερωτήματα των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια συζήτησης μετά το πέρας των παρουσιάσεων.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!