Στην ΔΕΘ για ένστολη διαμαρτυρία, αστυνομικοί της Θεσπρωτίας

Κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Όλοι μαζί για μια ακόμη φορά στην ένστολη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη να αναδείξουμε και να απαιτήσουμε από την Πολιτεία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αναστροφή της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνει ο αστυνομικός σήμερα κατά την εκπλήρωση της αποστολής του.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα με την διαρκή συμπαράσταση στους συναδέλφους και τον ακατάπαυστο αγώνα απέναντι στις διαχρονικές αδικίες των εκάστοτε κυβερνήσεων, έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται και ότι επιθυμεί κάθε φορά μέσα από τους αγώνες να στείλει ηχηρό μήνυμα στους εκάστοτε κυβερνώντες.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ:
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, για να εκφράσουμε την αγωνία και τους προβληματισμούς μας απαιτώντας από την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις αρνητικές για τους ένστολους αποφάσεις του πρόσφατου παρελθόντος

Εσύ και μόνο Εσύ συναδελφε μπορείς να καθορίσεις το μέλλον σου. Δώσε τον αγώνα σου, ενίσχυσε το συνδικαλιστικό κίνημα με την παρουσία σου.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν μέχρι την Τρίτη 03/09/2019 και ώρα 14.00΄ με το προεδρείο της Ένωσης στα κατωτέρω τηλέφωνα:

NAKOΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Τηλ. 6951785587 Τηλ.6971614500

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Αναχώρηση από την Δ.Α. Θεσπρωτίας 10.00΄ η ώρα την Παρασκευή 06-09-2019
Στάση και μεσημεριανό φαγητό στη Βέροια
Ελεύθερος χρόνος για καφέ στη Θεσσαλονίκη έως 18.00΄ η ώρα.
Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο 18.00΄
Μετά το πέρας της διαμαρτυρίας παραμονή έως 23.30΄στη Θεσσαλονίκη. Όποιος επιθυμεί στη Πλατεία Αριστοτέλους η Ένωση θα προσφέρει φαγητό.
Αναχώρηση 23.30΄από την Πλατεία Αριστοτέλους.

In this article

Join the Conversation