Βασίλης Παππάς | Παρουσίασε το “μήνυμα marketing” στο 8ο συνέδριο e-Business & Social media world

Στο Divani Caravel

Την Παρασκευή 27/9 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 8ο συνέδριο “e-Business & Social media world”. Αποτελεί το ετήσιο ραντεβού όλων των ανθρώπων του Marketing, της διαφήμισης, start-ups, και επιχειρηματιών.

Στην εκδήλωση είχαμε φέτος την χαρά να δούμε ανάμεσα στους ομιλητές τον συμπολίτη, φίλο και συνεργάτη της εφημερίδας και του site μας, κ. Βασίλη Παππά, Σύμβουλο Marketing, και ιδιοκτήτη του Epixeirein.gr με πολυετή ενασχόληση πάνω στο αντικείμενο.

Η ομιλία του ήταν πάνω στο μάρκετινγκ και πως οι επιχειρήσεις θα φτιάξουν μηνύματα και διαφημίσεις που θα τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον των ανθρώπων σε μια εποχή όπου όλοι «τρέχουν» για να προλάβουν κάτι, κυκλοφορούν με το κινητό στο χέρι, και χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα των πληροφοριών.

Στο ίδιο πάνελ ομιλητές ήταν η διευθύντρια της εταιρείας ερευνών Focus Bari, κ Ξένια Κούρτογλου, ο διευθυντής για την Ελλάδα, μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, της Ogilvy, η διευθύντρια της Viva Wallet, κ Νίκη Σωτηροπούλου, και πολλά ακόμα σημαντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών εταιρειών του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Διαφήμισης, Marketing, Social media, PR & Επικοινωνίας, κ.α.

Η δυναμική και απαιτητική αγορά στο e-business και φυσικά στα Social Media & το Digital Marketing, χρειάζεται επαγγελματίες που είναι σε θέση να κατανοήσουν, να αξιοποιήσουν και να διαχειριστούν με επιτυχία τις νέες τάσεις, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία, προκειμένου να φέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στην επιχείρηση.

Την ανάγκη αυτή ανέδειξε το συνέδριο καθώς και την συνεργασία όλων των καναλιών επικοινωνίας και μάρκετινγκ μεταξύ τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε εδώ 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!