Στο επίκεντρο ο θρησκευτικός τουρισμός. Συναντηση Γιόγιακα και Τασούλα με τον υπεύθυνο του Συνοδικού Γραφείου των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων

8 με 10 Νοεμβρίου το πανελήνιο συνέδριο με θέμα «Ήπειρος – προσέγγιση στα Θρησκευτικά Μνημεία και τον Πολιτισμό της. Νέοι δρόμοι στους μοναδικούς Προσκυνηματικούς Προορισμούς της»

Συνάντηση μιας ώρας και ενημέρωση επί του συνολικού έργου που επιτελείται στον τομέα του Θρησκευτικού Τουρισμού από την Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποίησε ο προεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας, με τον Γραμματεα του Συνοδικού Γραφείου των Προσκυνηματικού Τουρισμού, Αρχιμ. Σπυρίδων Κατραμάδο.

Στο επικεντρο της συναντησης, οι στοχευμένες δράσεις της Εκκλησίας που αφορούν την ανάδειξη και την προβολή, εντός και εκτός Ελλάδος, των Ι. Μονών, των Ι. Μνημείων και των Ι. Προσκυνημάτων της Χώρας μας.

Οι κ.κ Τασούλας και Γιογιακας, εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για την επιλογή της Ηπείρου από την Εκκλησία της Ελλάδος για το Δ‘ Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, με θέμα «Ήπειρος – προσέγγιση στα Θρησκευτικά Μνημεία και τον Πολιτισμό της. Νέοι δρόμοι στους μοναδικούς Προσκυνηματικούς Προορισμούς της», το οποίο θα λάβει χώρα στην Άρτα από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2019, με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Υπουργού Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και πολλών άλλων επισήμων εκπροσώπων φορέων του Τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό

In this article

Join the Conversation