Ο Συλλογος Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς για την συναντηση με τον δήμαρχο για τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Ανακοίνωση

Share

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Φώτη Δημητρίου και με μέλη της τοπικής κοινότητας Παραμυθιάς σχετικα με προτάσεις για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Στόχος μας αποτελεί η προσέλκυση κόσμου στην Παραμυθιά από όλη τη Θεσπρωτία και τους γειτονικούς νομούς, ώστε να τονώσουμε την τοπική αγορά και το κέντρο της Παραμυθιάς, να στηρίξουμε τον εμπορικό κόσμο της και να δοθεί σε όλους μας η δυνατότητα να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά τις γιορτινές αυτές μέρες παρέα με τα παιδιά μας.

Οι προτάσεις μας έγιναν αποδεκτές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Παραμυθιάς, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να εξετάσουν κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες (από οικονομικής άποψης αλλά και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία).

Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους συμπολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής να συμμετάσχουν ενεργά με διάφορες ιδέες τις οποίες θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε και να οργανώσουμε σε μια ενδεχόμενη συνάντηση, την οποία θα σας ανακοινώσουμε σύντομα.

Συλλογος Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς

 

In this article

Join the Conversation