Κοινωνικό Παντοπωλείο | Ευχαριστήριο προς την “ΤΟΚΑΣ Μ.Ι.Κ.Ε.” για χορηγία

Πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους του προγράμματος

O Δήμος Σουλίου και η ΑΜΚΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, λειτουργούν το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο . Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα τελευταία τρία χρόνια χρηματοδοτείται από το ΕΠ « ΉΠΕΙΡΟΣ 2014-2020 » .

Συνολικά ωφελούνται από αυτό πάνω από 140 οικογένειες ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσεις από τον τόπο μας αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας ΤΟΚΑΣ Μ.Ι.Κ.Ε. και συγκεκριμένα τον κ. Σταύρο Τόκα που προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο .

Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε το έργο μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας , είτε τηλεφωνικά στο 2666360305-6949975520 (κ.Έρικα Ντούμα – κ.Σπύρος Καραγιάννης), είτε μέσω e-mail στο [email protected] .

Με εκτίμηση ,
Η διοίκηση και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου

In this article

Join the Conversation