Ποιες υποθέσεις με το δημαρχείο, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε από το σπίτι μας

Οδηγός

Ο Δήμος Σουλίου ενημερώνει τους δημότες του ενόψει των μέτρων για τον κορωνοϊό πώς στην ηλεκτρονική σελίδα του κάνοντας είσοδο ως δημότης, μπορούν:

  • να υποβάλλουν ηλεκτρονικά οποιοδήποτε αίτημά τους πατώντας στην καρτέλα ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ και στην συνέχεια συμπληρώνοντας τα πεδία που εμφανίζονται.
  • να εξοφλήσουν τις οφειλές στους προς το Δήμο πατώντας την καρτέλα ΗΛ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΥΝΔΕΣΗ και στην συνέχεια να κάνουν εγγραφή στην υπηρεσία με όποιον τρόπο επιθυμούν. Προς ενημέρωσή σας απαιτούνται οι κωδικοί του TAXISNET κατά την εγγραφή.
  • να ενημερωθούν για τα εφημερεύοντα Φαρμακεία πατώντας την καρτέλα ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ και στην συνέχεια το εικονίδιο Εφημερεύοντα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  • πατώντας πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το φάκελο να εγγραφούν με το email τους στο newsletter του Δήμου έτσι ώστε να δέχονται ενημέρωση στο email τους για οτιδήποτε ανακοινώνει ο Δήμος Σουλίου στην σελίδα του.

Τέλος ενημερώνουμε τους δημότες μας πώς στην είσοδο του Δημαρχείου στην Παραμυθιά λειτουργεί γραφείο διεκπεραίωσης ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.

In this article

Join the Conversation