Ρίχνουν νεκρά ζώα στα κανάλια άρδευσης του ΤΟΕΒ Γλυκής.

Έντονη αντίδραση του προέδρου του οργανισμού

Πολλές φορές στο παρελθόν, έχουμε αντικρίσει εικόνες με κουφάρια ζώων να κείτονται στον Κωκυτό ποταμό, στον Αχέροντα ακόμα και σε λίμνες. Τώρα είναι η σειρά των καναλιών άρδευσης του ΤΟΕΒ Γλυκής.

Μπροστά στην εικόνα της φωτογραφίας, βρέθηκαν την Παρασκευή, οι άνθρωποι του ΤΟΕΒ Γλυκής, στο κανάλι που αρδεύει τα αγροτεμάχια της Ποταμιάς. Εντός του καναλιού, βρίσκεται ένα κουφάρι από αγριογούρουνο, καθώς κάτοικος της περιοχής (ο οποίος όπως καταγγέλλουν από τον ΤΟΕΒ, είναι γνωστός), αποφάσισε να πετάξει ότι απέμεινε από το αγριογούρουνο, σε ένα από τα βασικότερα εργαλεία της παραγωγής του κάμπου του Αχέροντα.

Μάλιστα όπως σημειώνουν είναι η δεύτερη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΤΟΕΒ Γλυκής Μιχάλη Φωτίου, ο οποίος όπως δήλωσε στην paramythia-onine.gr, θα προβεί σε όλες της προβλεπόμενες καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Ο ασυνείδητος βλάκας ξανά κτύπησε για δεύτερη φορά ρίχνοντας ψοφίμια (αγριογούρουνα) στην είσοδο καναλιού που αρδεύει τα αγροτεμάχια του συνοικισμού Ποταμιάς. Οι διωκτικές αρχές θα μεριμνήσουν για το θέμα, καθώς αποτελεί υγειονομική βόμβα και μέγιστο ζήτημα δημόσιας υγείας”

In this article

Join the Conversation