Μήνυμα Ιατρικού συλλόγου Θεσπρωτίας | «Επιστροφή με προσοχή»

Ανακοίνωση

Το ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου Θεσπρωτίας με αφορμή την σταδιακή επανέναρξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων συνιστά αυξημένη επαγρύπνηση με τήρηση των μέτρων υγιεινής και αποστάσεων τόσο στους πολίτες όσο και στους επαγγελματίες του νομού.

Με την υπεύθυνη στάση όλων μας κανένα κρούσμα του νέου κορονοϊού δεν διαγνώστηκε στην Θεσπρωτία και πρέπει να αποτελέσει στοίχημα για όλους μας η διασφάλιση της μη διασποράς του ιού την περίοδο του καλοκαιριού.

Ο σύλλογος και τα μέλη του θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Επίσης θελουμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημοσίων δομών υγείας του νομού καθώς και τους ιδιώτες συναδέλφους που κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες τίμησαν δεόντως το ιατρικό λειτούργημα και στάθηκαν στο πλευρό των συμπολιτών μας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους υποδειγματικά.

Με την ευκαιρία εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα τοπικά ΜΜΕ για την έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση που εξασφάλισαν κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο και που είχε ως αποτέλεσμα την αποφυγή της διασποράς πανικού και ποτέ εις βάρος της ενημέρωσης του πολίτη.

In this article

Join the Conversation