Νεκρός ηλικιωμένος μετά από ατύχημα στην Εγνατία.

Προκλήθηκε τροχαίο χωρίς τραυματισμό. 42 βαθμούς Κελσίου το σώμα του άτυχου άντρα, που πέθανε λίγο πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο

Ένας ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ, που οδηγούσε στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα,  έχασε τον έλεγχο του οχήματός του το μεσημέρι της Δευτέρας, στο ύψος της Γκρίκας Παραμυθιάς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει ελαφρά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του και οι οποίοι κατευθύνονταν προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με τελικό προορισμό το νησί της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, και τα δύο άτομα δεν φαίνεται να χτύπησαν από την ελαφριά πρόσκρουση.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έλεγξε τις θερμοκρασίες των δύο ατόμων, στα πλαίσια των μέτρων για τον κορωνοϊό, για να διαπιστώσουν με έκπληξη πως ο άντρας είχε θερμοκρασία σώματος που έφτανε τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Άμεσα έγινε εσπευσμένη διακομιδή του προς το νοσοκομείο Φιλιατών και λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από καρδιακό πρόβλημα, αφού είχε ιστορικό καρδιοπάθειας.

Παρόλα αυτά λήφθηκε δείγμα για έλεγχο covid-19, το οποίο απεστάλη άμεσα στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου του δείγματος που λήφθηκε από τον ηλικιωμένο, αναμένονται σήμερα το βράδυ ή το αργότερο νωρίς το πρωί της Τρίτης.

In this article

Join the Conversation