Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και φέτος το επιμελητήριο

05-13 Σεπτεμβρίου. Κάλεσμα στα μέλη για συμμετοχή. Θα προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός και οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο έως 25 τ.μ. στην 85η ΔΕΘ στις 05-13 Σεπτεμβρίου 2020 στην Θεσσαλονίκη. Τιμώμενη χώρα για το 2020 είναι η Γερμανία.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου:

  • θα φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου,
  • θα προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός,
  • θα προβληθούν οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.

Καλούμε τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 85η ΔΕΘ, φιλοξενούμενοι στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. (email: [email protected] και Fax: 2665029489), δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν και τα τ.μ. που θα χρειασθούν, ώστε να προγραμματίσουμε αφενός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ αλλά και την διοργανώτρια αρχή για την κράτηση του χώρου.

Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής στο περίπτερό μας για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Τα κόστη μετάβασης και διαμονής των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους ίδιους

In this article

Join the Conversation