Καλιφόρνια Ντρίμιν | Στο θέατρο Κατασκήνωσης από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων σήμερα στις 21:30

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ - Η παράσταση είναι κατάλληλη για άνω των 12 ετών.

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς – Δήμος Σουλίου
Χορηγός: Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης «Καλιφόρνια Ντρίμιν» στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές που γέμισαν το θέατρο και την μεγάλη αποδοχή σε Πρέβεζα και Κοζάνη, η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, συνεχίζει το ταξίδι ανά την Ελλάδα, με στόχο να παρουσιάσει στο κοινό μια εξαιρετική κωμωδία.

Ο λόγος για το βραβευμένο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν», σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Πλασκοβίτη και Χρήστο Χρήστου, μια παράσταση που θα περιοδεύσει σε πόλεις της Ηπείρου και της Ελλάδας, πάντα με την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής για το κοινό και τους συντελεστές της.

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση στο θεατρο κατασκήνωσης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Παραμυθιώτικα” του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς και του Δήμου Σουλίου

Το έργο

Στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία, που όλαθεωρούνται «καθοδηγούμενα» και «προκατασκευασμένα», τέσσερα νέα παιδιά (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) κωμικά, αφασικά, απελπισμένα, χαμένα κάπου σε μια μετεφηβική ηλικία,ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν απότη σκληρή πραγματικότητα και να βρουν την δική τους «Ιθάκη»! Με αφορμή ένα έγγραφο της στρατολογίας που καλεί τα δύο αγόρια να παρουσιαστούν στο στρατό, αποφασίζουν να φύγουν εκτός Ελλάδος γιανα βιώσουν το δικό τους όνειρο ή … μια ακόμα αυταπάτη;

Το ταξίδι είναι δύσκολο και η μόνη βοήθειά τους είναι οι εαυτοί τους. Έτσι ο ένας συλλαμβάνει το σχέδιο «απόδρασης» και παρασύρει τους άλλους τρείς της παρέας σε τραγελαφικές περιπέτειες, όπου το κωμικό εναλλάσσεται με το τραγικό, δοκιμάζεται η φιλία τους, οι ερωτικές σχέσεις τους και στο τέλος ….

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης – Χρήστος Χρήστου
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κεβρεκίδου
Δ/νση- Οργάνωση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης.

Παίζουν (αλφαβητικά): Παπαδημητρίου Μιχάλης (Άρης), Σταματοπούλου Δανάη (Κική), Τζελέπη Αναστασία (Γιούλη),  Χρήστου Χρήστος (Ντίνος).

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άνω των 12 ετών.

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Χορηγός Επικοινωνίας: www.paramythia-online.gr

In this article

Join the Conversation