Οι νικητές του διαγωνισμού για τις 5 διπλές προσκλήσεις για την σημερινή παράσταση “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω”

Στις 21:30 στο θέατρο Κατασκήνωσης

Οι τυχεροί που κερδίζουν τις 5 διπλές προσκλήσεις για την σημερινή παράσταση στο θέατρο Καρκαμίσι, “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω” ειναι:

  1. ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΗ
  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  3. ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
  4. ΟΛΓΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ
  5. ΠΟΠΗ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ

Οι προσκλήσεις θα παραδοθούν στην είσοδο της παράστασης με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Η κωμωδία που επί σειρά ετών έσπασε ταμεία σε Αθήνα και περιφέρεια , που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό, η παράσταση που δεν χρειάζεται συστάσεις … ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ το καλοκαίρι 2020 σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για όσους ξέρουν… και για όσους θέλουν να μάθουν .

Η κωμωδία”Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω”,  κάνει σημερα σταση στην Παραμυθιά στις 21:30 θέατρο Κατασκήνωσης.

Ένας κουφός.Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις, ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαϊδης και Μυριέλλα Κουρεντή

Γενική Είσοδος 10€

In this article

Join the Conversation