Κέρδισε το στοίχημα η Παραμυθιά από την Λευκή Νύχτα

Με σημαντική επισκεψιμότητα άλλα και αγοραστική δύναμη. Ποιους ευχαριστεί ο Εμπορικός Σύλλογος.

Με πολύ σημαντική επισκεψιμότητα άλλα και αγοραστική δύναμη, πραγματοποιηθηκε το βράδυ της Παρασκευής η 1η Λευκή Νύχτα της Παραμυθιάς που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Οι δρόμοι της Παραμυθιάς πλημμύρισαν από κόσμο σε σχέση με την κίνηση που επικρατεί αυτή την περίοδο, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων άλλα και συμμετείχαν στις παράλληλες δράσεις της εκδήλωσης.

Η Παραμυθιά μετά την πρόσφατη περιπέτεια έδειξε πως έχει αντανακλαστικά και χαίρει της εμπιστοσύνης τόσο των Θεσπρωτών όσο και των Ηπειρωτών, μιας και οι επισκέπτες κατά την διάρκεια της Λευκής Νύχτας, προερχόταν και από τους 4 νομούς της περιφέρειας.

Ο Εμπορικό Σύλλογος Παραμυθιάς, ευχαριστεί θερμά, τόσο τους κατοίκους και τους επισκέπτες για την παρουσία τους, όσο και την επαγγελματική κοινότητα της πόλης, για την συμμετοχή τους και τις πολύ σημαντικές προσφορές των προϊόντων τους.

Επίσης ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή, το ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης και τους εθελοντές για την συνεργασία και την σημαντική βοήθεια τους.

Τέλος ευχαριστεί την κρατική τηλεόραση και όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ηπείρου, που υποστήριξαν αφιλόκερδος την προσπάθεια.

Αποδεικνύεται περίτρανα πως η συλλογική προσπάθεια αποφέρει καρπούς και με την ίδια οργάνωση και τον ίδιο ζήλο, είμαστε σίγουροι πως η Λευκή Νύχτα, θα γίνει εκδήλωση θεσμός.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!