Ο τελικός πίνακας επιτυχόντων για τις σχολικές καθαρίστριες

14 προσλήψεις

Αναρτήθηκαν, μετά από την εξέταση των ενστάσεων, σήμερα 8/9/2020  οι  ΤΕΛΙΚΟΙ  πίνακες ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ – ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ, που αφορούν στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Σουλίου,  ειδικότητας ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων (ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ), σύμφωνα με την αριθμ. 8364/25-08-2020 Ανακοίνωση του Δήμου Σουλίου.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν οι ΤΕΛΙΚΟΙ πινακες επιτυχόντων – προσληπτέων Μερικής Απασχόλησης

Σύμφωνα με την οικεία ανακοίνωση (αριθμ. 8364/25-08-2020) και ειδικότερα στην παράγραφο  «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ: Πρόσληψη»:

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Κατά την πρόσληψή τους οι επιτυχόντες οφείλουν τα προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψή τους.

Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των προσληπτέων που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ καταγγέλλεται η σύμβαση όσων υποψηφίων δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι υποψήφιοι των οποίων καταγγέλθηκε η σύμβαση λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της καταγγελίας της σύμβασης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.

Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

*Επιπλέον, σας εφιστούμε την προσοχή ότι στο «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ για την πρόσληψη καθαριστών – καθαριστριών στις σχολικές μονάδες των Δήμων», της αριθμ. 8364/25-08-2020 Ανακοίνωσής μας  περιλαμβάνονται τα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους που οι υποψήφιοι επικαλούνται στην αίτησή τους (π.χ Πολύτεκνοι, τέκνα Πολυτέκνων, Τρίτεκνοι και τέκνα Τριτέκνων κτλ).

Κατεβάστε τον πίνακα επιτυχόντων από εδώ

In this article

Join the Conversation