Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για το κλείσιμο της Alpha bank

Προς την διοίκηση της τράπεζας

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια ολόκληρης της κοινωνίας του Δήμου Σουλίου για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στην Παραμυθιά . Στην περίπτωση αυτή πλήττεται άμεσα και καθοριστικά η οικονομική, εμπορική και κοινωνική ζωή του Δήμου μας .

Το συγκεκριμένο Υποκατάστημα στην Παραμυθιά, το οποίο προέρχεται από την πρώην Εμπορική Τράπεζα , εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους και επαγγελματίες (εμπόρους) , αλλά και μεγάλο αριθμό επισκεπτών αφού ο Δήμος μας αποτελεί τόπο ιδιαίτερου ιστορικού ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους ( Σούλι –Αχέροντας).

Έχοντας , ως Δήμος, καθημερινή και διαρκή επαφή με τους πολίτες, τους τοπικούς φορείς ανάπτυξης και επαγγελματίες που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία , η υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης θα επέφερε μεγάλες αρνητικές συνέπειες και υποβάθμιση της περιοχής μας .

Με το παρόν ψήφισμα εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια όλης της τοπικής κοινωνίας, η οποία με την είδηση αυτή διαμαρτύρεται έντονα και καλούμε τη Διοίκηση της Τράπεζας ALPHA BANK ελπίζοντας να αποφασίσει τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Δήμο μας, που αποτελεί την καλύτερη αναπτυξιακά επιλογή .

Η Παραμυθιά υπήρξε μια απολύτως εμπορική πόλη , τίμησε την πρώην Εμπορική Τράπεζα και σημερινή ALPHA BANK με την εμπιστοσύνη της και καλούμε τη διοίκηση της Τράπεζας να τιμήσει αυτή την εμπιστοσύνη που διαχρονικά της δείξαμε.

In this article

Join the Conversation