Σε κατάληψη τα λύκεια και το γυμνασιο της Παραμυθιάς καθως και το γυμνάσιο Γαρδικίου για τα μέτρα προφύλαξης στα σχολεία

Τα αιτήματα

Share

Σε κατάληψη βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης τα λύκεια και το γυμνασιο της Παραμυθιάς καθως και το γυμνάσιο Γαρδικίου Παραμυθιάς από τους μαθητές με αιτήματα τα μέτρα προφύλαξης κατά του covid

Οι μαθητές προχώρησαν εφνιδιαστικά στο κλείσιμο των σχολείων ζητώντας μεταξύ άλλων την πρόσληψη μόνιμης καθαρίστριας, την μείωση των μαθητών ανα τάξη, την κάλυψη των κενών θέσεων καθηγητών, την κατασκευή στεγάστρων στους εξωτερικούς χώρους για τα διαλείμματα και την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων. Το Γυμνάσιο Γαρδικίου (φωτογραφία), ζητάει μάλιστα και την κατάργηση της μάσκας στα σχολεία (;!).

Αντιπροσωπία του ΓΕΛ Παραμυθιάς εχει προγραμματίσει επίσκεψη στο δημαρχείο για συνάντηση με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο παιδείας ενώ το ιδιο αναμένεται να κάνει και αντιπροσωπία του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς.

Τέλος σε κατάληψη στην Θεσπρωτία, βρίσκονται και 2 γυμνάσια της Ηγουμενίτσας, ενώ συνολικά την Ήπειρο βρίσκονται υπό κατάληψη 18 σχολεία.

 

In this article

Join the Conversation