Κάτσης | “Άφαντος ο ΕΟΔΥ, στο έλεος της πανδημίας και της άγνοιας το Μορφάτι”

Δήλωση

Ο Μάριος Κάτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την αναστάτωση που επικρατεί στο Μορφάτι από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του covid-19:

Όπως πληροφορούμαστε από κατοίκους της περιοχής, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο Μορφάτι από πρόσφατα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δυστυχώς έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία για την κατάσταση, ούτε μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να ελεγχθεί τυχόν διασπορά του ιού στην κοινότητα. Η κεντρική διαχείριση της πανδημίας από την Πολιτεία δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από την ατομική ευθύνη.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, η συλλογή και η αξιολόγηση των δεδομένων από τους ειδικούς, με τις ανάλογες σαφείς οδηγίες προς τους πολίτες, είναι ο μόνος ορθολογικός τρόπος να αντιμετωπιστεί τυχόν πρόβλημα, και να παραμείνει ο πληθυσμός ψύχραιμος και ασφαλής. Η άγνοια είναι ο χειρότερος σύμβουλος, γι’ αυτό πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να προχωρήσουν εδώ και τώρα στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των συμπολιτών μας στο Μορφάτι.

Παράλληλα ζητώ από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν ψύχραιμοι και να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του ιού.
In this article

Join the Conversation