Τι ζήτησαν οι πολύτεκνοι της Θεσπρωτίας απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επιστολή

ΠΡΟΣ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη , Πρωθυπουργό της Χώρας

κοινοποίηση:  Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόριο Δημητριάδη, Βουλευτή Θεσπρωτίας, κ. Βασίλειο Γιόγιακα, ΑΣΠΕ

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σας αποστέλλει επιστολή έντονης διαμαρτυρίας για την πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών να μειώσει το ποσοστό των προσλήψεων των πολυτέκνων στο Δημόσιο από το 15% που είναι σήμερα στο 10%.

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, για την διατήρηση του ποσοστού 15% με το νέο νομοσχέδιο που έδωσε στη διαβούλευση.

Όπως ρητά είχε υποσχεθεί, τόσο στην αντιπροσωπεία της ηγεσίας της ΑΣΠΕ στο Υπουργείο Εσωτερικών που τον επισκέφτηκε, καθώς και στην διαβεβαίωση που έδωσε ο ίδιος στην προσέλευση του στην έδρα της ΑΣΠΕ, στις 9/11/2019, Η ΑΣΠΕ σταθερά ζητά από τον Οκτώβριο του 2019 την επαναφορά του ποσοστού των πολυτέκνων στο 20% (το 10% είναι απαράδεκτο).

Η ΝΔ είχε υποσχεθεί στην Βουλή, όταν η προηγούμενη Κυβέρνηση μειώνει το 20% σε 15%, ότι θα επαναφέρει το ποσοστό των πολυτέκνων στο 20%.

Γιατί δεν τηρεί την υπόσχεσή της;

Οι πολύτεκνοι δεν αντέχουν να χάσουν και το τελευταίο μέτρο στήριξής τους, το οποίο δεν έχει κανένα κόστος για το κράτος



In this article

Join the Conversation