Την Gikas Fruit ευχαριστεί το κοινωνικό παντοπωλείο

Για την προσφορά μεγάλης ποσότητα από μανταρίνια σε όλους τους ωφελούμενους του προγράμματος

Ο Δήμος Σουλίου και η Κοινωνία Τριών Τρίτων (Κ 3/3 ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δομή παροχής βασικών αγαθών στο Δήμο Σουλίου» που είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, λειτουργούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου .

Συνολικά ωφελούνται από αυτό πάνω από 100 οικογένειες ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσεις από τον τόπο μας αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά την: Gikas Fruit (import-export agricultural products), η οποία έδωσε μεγάλη ποσότητα από μανταρίνια για όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων ( Δεκέμβριος 2020 ) .

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Σουλίου Ιωάννης Καραγιάννης
Ιωάννης Καραγιάννη

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωνίας 3
Νικόλαος Δημητριάδης



In this article

Join the Conversation