Δήλωση Κάτση για την αποστρατεία Γκιόκα

"Ο σεβασμός και η βαθιά εκτίμηση από συναδέλφους αλλά και συμπολίτες, είναι ενδεικτικά της αξίας του έργου αλλά και της ποιότητας του χαρακτήρα του"

Ένας εξαίρετος επαγγελματίας και ένας ακέραιος άνθρωπος, αποχωρεί από τη διοίκηση της Π.Υ. Θεσπρωτίας, έπειτα από σχετική απόφαση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη σταδιοδρομία του ο Λεωνίδας Γκιόκας, υπηρέτησε με αυταπάρνηση και ταπεινότητα την κοινωνία, και δήλωνε παρών σε κάθε δύσκολη υπηρεσιακή ανάγκη που προέκυπτε.

Ο σεβασμός και η βαθιά εκτίμηση από τους συναδέλφους του αλλά και από τους συμπολίτες μας, είναι ενδεικτικά της αξίας του έργου που αφήνει πίσω, αλλά και της ποιότητας του χαρακτήρα του.

Αυτά είχα την ευκαιρία να τα διαπιστώσω και ο ίδιος, τόσο μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο, όσο και από τις διαπροσωπικές μας σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά μου, αφού τον ευχαριστήσω για όσα προσέφερε στην περιοχή μας, του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στη ζωή του, στην οποία είμαι βέβαιος πως θα πορευτεί με τις ίδιες αξίες και τη μαχητικότητα που χαρακτηρίζουν την έως τώρα πορεία του.

Άξιος Λεωνίδα!In this article

Join the Conversation