Διαμαρτυρήθηκαν για το λουκέτο της τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς +BINTEO

Με αφορμή το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η παράσταση διαμαρτυρίας στην τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς, με αφορμή το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος και μετά από σχετικό κάλεσμα του δήμου Σουλίου.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι φορέων, υπάλληλοι του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς, εκπρόσωποι  δημοτικών παρατάξεων και κάτοικοι της περιοχής, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς Νικος Κώτσης, εκπρόσωπος της ΟΤΟΕ καθώς και εκπρόσωποι άλλων συνδικαλιστικών τραπεζικών φορέων.

“Να διαμαρτυρηθούμε αλλά και να συμπαρασταθούμε  στους εργαζόμενους της Τράπεζας, τονίζοντας τις δυσμενείς επιπτώσεις  που θα επιφέρει το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην τοπική κοινωνία της Παραμυθιάς αλλά και στους ίδιους τους εργαζομένους της” ήταν  η κοινή συνισταμένη των δηλώσεων των παρευρισκομένων.

Ομιλία πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ενω χαιρετισμό απευθύναν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων.

Δειτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις δηλώσεις και χαρακτηριστικές εικόνες από την σημερινή κινητοποίηση:



In this article

Join the Conversation