1000 ιατρικές μάσκες πρόσφερε στους αστυνομικούς της Θεσπρωτίας η “ΑΗΕPA”

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην “ΑΗΕPA” (AMERICAN HELLENIC EDUCATIONAL PROGRESSIVE ASSOCIATION) και τον Πρόεδρο της κ. Βασίλη ΚΑΨΑΛΗ, για την ευγενική χορηγία χιλίων (1000) ιατρικών μασκών μίας χρήσεως, στο σωματείο μας.

Σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για την αμέριστη συμπαράσταση σας στο έργο μας και τις υπηρεσίες μας.

Η ΑΧΕΠΑ (AHEPA: American Hellenic Educational and Progressive Association) είναι μια ομογενειακή οργάνωση αφοσιωμένη στο να προάγει ελληνικά θέματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Με διαχρονικά περισσότερα από 250.000 μέλη, μεταξύ αυτών και τρεις πρώην προέδρους των ΗΠΑ (Ρούζβελτ, Τρούμαν, Φορντ), έχει συνεισφέρει με πολυάριθμες δωρεές στη χρηματοδότηση ιατρικών και άλλων ερευνών στις Η.Π.Α. και την Ελλάδα (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ), καθώς και σε προγράμματα μαθητικών υποτροφιών.

Ιδρύθηκε το 1922 στην Ατλάντα της Τζόρτζια με σκοπό τον αγώνα για την ενσωμάτωση των Ελλήνων στην αμερικανική κοινωνία και τα πολιτικά τους δικαιώματα, καθώς και κατά των διακρίσεων, τον φανατισμό και του μίσους της Κου-Κλουξ-Κλαν.



In this article

Join the Conversation