Η Λάουρα Νάργες πήρε τη σκυτάλη της δωρεάν διαφήμισης του Αχέροντα και της Γλυκής

Ένα κλικ ήταν αρκετό

Η δωρεάν διαφήμιση που προσφέρουν οι διασημότητες που βρίσκονται στον Αχέροντα είναι πραγματικά ανεκτίμητη για την προβολή του νούμερο ένα τουριστικού σημείου του δήμου Σουλίου και ένα από τα σημαντικότερα της χώρας στην κατηγορία του εναλλακτικού τουρισμού.

Σειρά πήρε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες η οποία με ένα κλικ Ιnstagram έδωσε μερικές δεκάδες χιλιάδες αλληλεπιδράσεις, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως αναδημοσιεύτηκε σε δεκάδες ιστοσελίδες και περιοδικά life style με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις.

Σε μια εποχή που ο τουρισμός προσπαθεί να σταθεί όρθιος λόγω πανδημίας και ο τουρισμούς του Αχέροντα στηρίζεται στους Έλληνες (καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη Γλυκή, οι Έλληνες αποτελούν το 90% των επισκεπτών για φέτος), οτιδήποτε δίνει προστιθέμενη αξία στην προβολή της περιοχής, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε εντυπωσιασμένη από το φυσικό πλούτο και τις δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού της Γλυκής και ανανέωσε το ραντεβού της για το προσεχές μέλλον.

In this article

Join the Conversation