Σε απολογισμό και εκλογές ο πολιτιστικός σύλλογος Προδρομίου

Την Κυριακή 1 Αυγούστου

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Προδρομίου ανακοινώνει, ότι τη Κυριακή 1η Αυγούστου 2021 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στο προαύλιο του Κοινοτικού Γραφείου Προδρομίου, με σκοπό τον απολογισμό πεπραγμένων και διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του Συλλόγου μας.

Η Γ. Σ. θα εκλέξει Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές και σε αυτή θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες.

Οι επικίνδυνες υγειονομικές συνθήκες του διαστήματος δεν επέτρεψαν την εμπρόθεσμη διενέργεια εκλογών, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. να παρατείνει άτυπα έως και τώρα την θητεία του.
Ωστόσο, όποια περαιτέρω παράταση οδηγεί στα όρια της κατάχρησης και κρίνεται αντικαταστατική.

Το επίπεδο που λειτουργεί ο Σύλλογος είναι υψηλό. Η συμμετοχή των μελών και κατοίκων με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά είναι η προϋπόθεση για να διατηρηθεί το επίπεδο αυτό. Με την συνεχή στήριξη μελών και φίλων, ο Μ.Ε.Σ.Π. θα είναι σε θέση να διευρύνει τις δραστηριότητές του και να συνεχίσει το έργο του.

Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. απευθυνόμενα σε όλους τους κατοίκους του χωριού μας, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, θέλουν να σας απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα.

Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα κατά του covid-19.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Προδρομίου



In this article

Join the Conversation