Για την νέα αρχή του Σουλίου Παραμυθιάς | Γράφει ο Θωμάς Οικονόμου

Να συνεισφέρουμε κάθε υλική - ηθική βοήθεια & αρωγή για να συνεχίσει να έχει ευοίωνο παρόν αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον αντάξιο του ενδόξου και ιστορικού παρελθόντος του

Επ’ ευκαιρία της εκλογής μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του νέου Δ. Σ. του Α. Π. Σ. “ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ” και με την ιδιότητα της πολυετούς θητείας μου ως προέδρου και παράγοντα αυτού τους εύχομαι υγεία, δύναμη, καλή επιτυχία στους στόχους τους και πλήρη ανοσία από κάθε ποδοσφαιρικό ιό που ενδημεί με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επιπλέον χαιρετίζω την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κωνσταντίνου Παππα τον οποίο και καλωσορίζω για τον επαναπατρισμό του μετά από έξι χρόνια αποχής και εξορίας στις τάξεις της ιστορικής ομάδας εφοδιασμένου πλέον με δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ. Ο νέος προπονητής αυτόχθονας και προερχόμενος από τις σάρκες της ομάδας πρέπει και οφείλει να πετύχει στο έργο του φλογίζοντας τις καρδιές των ποδοσφαιριστών σε αγαστή συνεργασία πάντοτε με το Δ. Σ. και την απαραίτητη συμπαράσταση όλου ανεξαίρετα του φιλάθλου κόσμου.

Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και αντίξοες καταστάσεις πρέπει όλοι μας να συνεισφέρουμε κάθε υλική και ηθική βοήθεια και αρωγή στον αθλητικό σύλλογο της πόλης και της καρδιάς μας για να συνεχίσει να έχει ευοίωνο παρόν αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον αντάξιο του ενδόξου και ιστορικού παρελθόντος του.



In this article

Join the Conversation