Στο MEGA η οδηγός που τράκαρε με αγελάδα +ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε η 30χρονη

Είναι σοκαρισμένη. Το τροχαίο που είχε η Αγγελική Σταμάτη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε μια αγελάδα που βρισκόταν στη μέση της Εγνατίας Οδού, της έχει γίνει εφιάλτης.

«Είδα ένα μαύρο πράγμα, ξαφνικά στη μέση του δρόμου… Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία… εύχομαι να μην το ζήσει κανένας. Έτρεμα ολόκληρη… ήμουν πολύ τρομαγμένη εκείνη τη στιγμή… ήμουν σε άλλο κόσμο».

Ισχυρίζεται ότι πήγαινε με 85χλμ. την ώρα, όταν σ’ ένα σκοτεινό σημείο στο ύψος της Παραμυθιάς, είδε ξαφνικά μπροστά της το μεγαλόσωμο ζώο.

«Ξαφνικά βλέπω στην άκρη του δρόμου μια αγελάδα ξαπλωμένη, η μισή στην άκρη και η μισή στη μέση και βλέπω ξαφνικά μπροστά μου τη δεύτερη, μέσα στη μέση του δρόμου, όρθια.

«Σταμάτησε η καρδιά μου εκείνη την στιγμή, τελευταία στιγμή που την είδα, στρίβω το τιμόνι αριστερά αλλά δυστυχώς, δεν την απέφυγα. Χτυπάει πάνω στο αυτοκίνητο μπροστά και στο πλάι».

Σμπαραλιασμένο το αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητό της έχει καταστραφεί. Το μετέφεραν σε μια μάντρα αυτοκινήτων σμπαραλιασμένο. Χτυπήματα παντού. Μπροστά και σε όλη την πλαϊνή πλευρά. Η φωνή της 30χρονης κομμώτριας, τρέμει. Έχει να κοιμηθεί μέρες. Κάθε φορά που κλείνει τα μάτια της, επαναλαμβάνεται η εικόνα του τροχαίου.

«Με λίγη δυσκολία μεταφέρθηκα λίγο πιο πάνω γιατί ήταν φωτιζόμενο το σημείο για να μην προκαλέσω κι εγώ άλλο τροχαίο. Εκεί έβαλα τις φωνές γιατί τρόμαξα. Δύο αυτοκίνητα που πέρασαν απλά κορνάριζαν. Λογικά θα νόμιζαν ότι η αγελάδα ήταν απλά ξαπλωμένη και όχι… γιατί μετά μου είπαν ότι ψόφησε.

Η φωνή της 30χρονης κομμώτριας, τρέμει όταν περιγράφει στην κάμερα του LIVE NEWS τα όσα έζησε. Σε βάρος του κτηνοτρόφου και ιδιοκτήτη της αγελάδας, που έφτασε και εκείνος στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική κυκλοφορία.

«Ξέρω ότι τον συλλάβανε απλά εγώ δεν ήμουν εκεί γιατί ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε και με πήγε στο νοσοκομείο. Είχα ενόχληση στη μέση μου από το τράνταγμα που ήταν μεγάλο, μου κάνανε τις απαραίτητες εξετάσεις…».

Η 30χρονη είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και μάλιστα λέει, ότι κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγός έρχεται αντιμέτωπος με ανεπιτήρητα ζώα στη μέση του δρόμου.

In this article

Join the Conversation