Ορκίστηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος του Προδρομίου, Ευάγγελος Γκάτζιας

Δήλωση

Ορκίστηκε σήμερα 31.08.2021, ενώπιον του Δημάρχου Σουλίου, ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Προδρομίου Ευάγγελος Γκάτζιας.

Ο Γκάτζιας Ευάγγελος καταλαμβάνει, σε συνέχεια της αίτησης παραίτησης του Πρόεδρου  Τσιώτα Γεώργιο και κατόπιν του όρκου ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του.

Ο Δήμαρχος Σουλίου συνεχάρη το νέο Πρόεδρο της Κοινότητας Προδρομίου και του ευχήθηκε παραγωγική θητεία και καλή συνεργασία.

Ο νέος πρόεδρος του Προδρομίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα μου, καθώς και στο Γιώργο Τσιωτα,ο οποίος ήταν αυτός που με βοήθησε και με στήριξε σε όλο αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής μου.
Σίγουρα όλη αυτή η τροπή είναι πρωτόγνωρη για εμενα, ωστόσο έχω την διάθεση αλλά και το χρέος προς όλους εκείνους που με πίστεψαν ή και όχι, να στοχεύσουμε προς το κοινό καλό και την εξέλιξη του τόπου μας. Χωρίς να υπολογίζω καμια θέση για εμενα είμαστε όλοι μαζί, δείχνω εμπιστοσυνη το ίδιο σε όλους και θα ήθελα να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο χωρίς αντιπαραθέσεις μονο με διαλόγους και ομοφωνίες σε ότι θεωρουμε καλό για το χωριό.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω από την Κοινότητα Προδρομιου την στήριξη τους με μόνο στόχο την εξέλιξη και βελτίωση του χωριου! Μέσα από ανοιχτές συνελεύσεις που ανά διαστηματα θα ήθελα να οργανώνουμε θα ήταν καλό να μπορουμε να συμμετέχουμε όλοι οι κάτοικοι ώστε να εκφράζονται προβληματα, ιδέες, δράσεις, οποιοδήποτε θέμα που χρήζει συζητησης, έτσι ώστε να βρίσκονται λυσεις και να παρθουν ομόφωνες αποφάσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα .
Τέλος, μαζί με τον εκπολιτιστικο συλλογο του χωριου στοχεύουμε και στην αναγκη- ιδέα του εθελοντισμού, καθώς όπως έχει αποδειχτεί εχει υποστηριχθεί από τους κατοίκους μας απλόχερα.
Υπάρχει χώρος και χρονος για όλους μας με αρμονία και ομοφωνία να δημιουργήσουμε το δυνατόν καλυτερο για τον τόπο και τους κατοίκους του χωριου!”
In this article

Join the Conversation