Υπόθεση Τσουμάνη | Τι δήλωσε ο πατέρας του 31χρονου και ο ιατροδικαστής

Αναζητούν απαντήσεις

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη που βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός με περασμένα tie wrap στο λαιμό μέσα στο αυτοκίνητο του, στην μαρίνα της Νέας Κρίνης στην Καλαμαριά.

Απαντήσεις για τον θάνατο του γιου του αναζητά ο πατέρας του και όλη η οικογένεια του 31χρονου . Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο συγκλονισμένος για τον θάνατο του γιου του ο Λεωνίδας Τσουμάνης, με το παιδί του είχαν να μιλήσουν εδώ και δέκα μέρες:

«Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα, ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν, ίσως, δεν ξέρω τι να πω».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο Νίκος Τσουμάνης ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως – tire up – στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος.

Για το θέμα αυτό, μίλησε στον Alpha ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης. «Όταν πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο, εξετάζουμε αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αυτοκτονία ή τυχαίο γεγονός. Απ’ όσο έχουμε αντιληφθεί, έχασε τη ζωή του με τα tire up, τα δεματικά τα οποία προκαλούν απώλεια των αισθήσεων και αν δεν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει, οδηγούν στον θάνατο».



In this article

Join the Conversation