Οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ, του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Μακεδονικού κ.α, για τον Νίκο Τσουμάνη

Μηνύματα συλλυπητηρίων

Τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του Νίκου Τσουμάνη για τον χαμό του εξέφρασαν ποδοσφαιρικές ομάδες καθώς και η ΕΠΟ:

ΕΠΟ: Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Ο Νίκος Τσουμάνης ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε Μακεδονικό, Π.Ο. Τριγλίας, Απόλλωνα Πόντου, Αρη, Βέροια, Πανθρακικό, Κέρκυρα, Ξάνθη και ήταν διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων. Η ΕΠΟ και σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Άρης. Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Τσουμάνη σκόρπισε θλίψη σε όλη την οικογένεια του Συλλόγου μας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Νίκος Τσουμάνης, που «έφυγε» σε ηλικία 31 ετών, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τις σεζόν 2013-2014 και 2015-2018. Καλό ταξίδι, Νίκο… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΠΑΟΚ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Τσουμάνη για τον αδόκητο χαμό του που συγκλονίζει το χώρο του ποδοσφαίρου.

Βέροια: Συγκλονισμένοι όλοι από τον χαμό του Νίκου Τσουμάνη, ενός ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της Βασίλισσας του Βορρά στη Superleague τη σεζόν 2015-2016. Καλό ταξίδι Νίκο. Θα σε θυμόμαστε.

ΠΑΕ Αλμωπός – Λουτρά Πόζαρ: Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Τσουμάνη σκόρπισε θλίψη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Αλμωπός – Λουτρά Πόζαρ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Νίκος Τσουμάνης, που «έφυγε» σε ηλικία 31 ετών, βρέθηκε πολλές φορές αντίπαλος της ομάδας μας, ωστόσο στο ποδόσφαιρο οι “αντίπαλοι” είναι για 90 λεπτά.  Καλό ταξίδι, Νίκο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Μακεδονικός: Σαστισμένη η οικογένεια του Μακεδονικού ενημερώθηκε το πρωί της Τρίτης (5/10) για τον θάνατο ενός ακόμη μέλους της, του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη. Πριν να κοπάσει καλά – καλά το πένθος για τον χαμό του αγαπημένου μας Παύλου Δήμου, μια νέα τραγική μέρα ξημέρωσε και ένα νέο μαύρο σύννεφο απλώθηκε πάνω από τις δραστηριότητες ενός συλλόγου που έμαθε να ζει με χαμόγελο. Ο Νίκος Τσουμάνης, σε ηλικία 31 ετών, βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου του στη Νέα Κρήνη, τα ξημερώματα. Δίχως ακόμη να έχει ξεπεράσει το σοκ και αναζητώντας απαντήσεις, η οικογένεια του Μακεδονικού παρακολουθεί συγκλονισμένη τις κινήσεις της Αστυνομίας η οποία ερευνά την υπόθεση και ζητά την κατανόηση των ανθρώπων του Τύπου που δικαιολογημένα, βέβαια, ενδιαφέρονται μαζικά για το τραγικό γεγονός. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Νίκο μας.

Απόλλωνας Πόντου: Είναι πολύ δύσκολο για όλους εμάς, στην οικογένεια της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, να συνειδητοποιήσουμε πως ο Νίκος Τσουμάνης δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή. Συγκλονισμένοι, αισθανόμαστε πως χάσαμε ένα δικό μας παιδί, παρότι εφέτος δεν ήταν στην ομάδα μας. Τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε πάντα. Συλλυπητήρια στους οικείους του και είθε ο Πανάγαθος Θεός να του δώσει αιώνια ανάπαυση. Νίκο, δεν θα σε ξεχάσουμε

Σούλι Παραμυθιάς: Το ΔΣ του ΑΠΣ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Νικου Τσουμάνη. Καλό κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.

Θεσπρωτός: Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Θεσπρωτού ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσουμάνη. Καλό ταξίδι Νίκο

ΠΑΣ Αχέρων: Αντίο σε ένα δικό μας παιδί. Σε ένα παιδί που πάντα χαμογελούσε. Καλό ταξίδι Νίκο Τσουμάνη!




In this article

Join the Conversation