Η συνάντηση Λοβέρδου με μέλη του κινήματος αλλαγής Θεσπρωτίας +ΒΙΝΤΕΟ

Τι σχολίασε μεταξύ άλλων.

Να μην γυρίσει η συζήτηση στο παρελθόν, αλλά να αφορά το μέλλον του τόπου και της παράταξης, επανέλαβε ο ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας σε φίλους του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας και σχολιάζοντας εκ νέου εμμέσως τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνέχισε λέγοντας πως όλοι οι συνυποψήφιοι του, θα πρέπει να έχουν το βλέμμα στο μέλλον. “Υπόσχομαι να επαναφέρω το ιστορικό όνομα του ΠΑΣΟΚ” ,σημείωσε για μια ακόμη φορά ενώ ανέφερε πως “εφόσον οι συμπολίτες μας με προτιμήσουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έχω δηλώσει ότι όλα θα γίνουν από την αρχή και όλα θα αποφασίσουν από τη βάση.”

“Στις 5 Δεκεμβρίου δεν εκλέγουμε μόνο πρόεδρο. Στις 5 Δεκεμβρίου παίρνουμε ζωτικής σημασίας αποφάσεις για διλήμματα που αφορούν στο μέλλον της χώρας και του χώρου: ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ή ΚΗΔΙΣΟ ή κάτι άλλο;” τονισε ο Α. Λοβέρδος

Τέλος και μεταξύ άλλων σημείωσε πως αν θα είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος, θα ορίσει τρεις αντιπροέδρους και ένα γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, οι οποίοι “θα συμβολίζουν την ενότητα”

Κάμερα – ρεπορτάζ, Φίλιππος Πλιακοπάνος



In this article

Join the Conversation