Καταγγέλλουν την μη συζήτηση στο ΔΣ της προσθήκης της Παραμυθιάς στην ονομασία του Δήμου

Επιστολή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Καθότι έχουμε υποβάλει αίτηση με σαράντα υπογραφές πολιτών του Δήμου με θέμα: Απαίτησή μας να φέρετε προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα για την αλλαγή του ονόματος από Δήμο Σουλίου σε Δήμο Παραμυθιάς, όπως έχουν υποχρέωση από το νόμο αρθ. 6+7, για ένα μήνα διορία και έχουν περάσει δέκα μήνες και δεν έγινε τίποτα.

Πρώτα λόγω πανδημίας και τώρα φαίνεται έχουν εντολή από την Κυρία Μπραϊμη , η οποία μας άλλαξε τα πάντα εκτός από την ταυτότητά μας, την οποία κερδίσαμε με αγώνες εδώ και 700 χρόνια.

Δεν δεχόμαστε τίποτα άλλο, Παραμυθιά μες ξέρουν όλοι. Κατόπιν ενόχλησής μου, μου είπε ο Πρόεδρος να κάνω μια νέα αίτηση 5-7-2021 με αριθ. Πρωτοκόλλου 7356 και μετά λόγω πανδημίας να το αφήσουμε .

Μετά το Λάμποβο στη συνάντηση που είχαμε μου έκλεισε ραντεβού στις 6-10-2021 και ώρα 11.00 π.μ. σε καφενείο. Δεν εμφανίστηκε ποτέ, με έστησε, με γέλασε.

Την Δευτέρα το πρωί με παίρνει τηλέφωνο ο ίδιος, με διάφορες δικαιολογίες για την αίτηση, και μου κλείνει άλλο ραντεβού 26-10-2021, το οποίο είχε την ίδια τύχη με το πρώτο. Απελπίστηκα και προβαίνω στην ενέργεια αυτή.

Είμαι 99 ετών και τέτοια συμπεριφορά δεν είχα δεχτεί σε όλο μου το βίο.

Ο Ενεργών

Μάρκου Γρηγόριος Παραμυθιά



In this article

Join the Conversation