Στα όρη Παραμυθιάς ο ορειβατικός σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή

Τρεις πορείες με αφετηρία την αρχαία Ελαία

Τρεις πορείες στα όρη Παραμυθιάς με αφετηρία την Αρχαία Ελαία οργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

  • Η πρώτη θα ακολουθήσει τη διαδρομή Σταυρός – Πόποβο και είναι πορεία Α’ κατηγορίας, διάρκειας 5 ωρών, με αρχηγό τον Δημήτρη Μωραΐτη.
  • Η δεύτερη πορεία θα ακολουθήσει τη διαδρομή Αγ. Αρσένιος – Πόποβο και είναι Β κατηγορίας, διάρκειας 7 ωρών, με αρχηγό τον Δημήτρη Μπίνα.
  • Η τρίτη πορεία θα κινηθεί στη διαδρομή Αγ. Αρσένιος – κορυφή Γκουρίλας (1.658 μ.) – Ελευθεροχώρι., και είναι Γ’ κατηγορίας, διάρκειας 8,5 ωρών. Αρχηγός θα είναι ο Γεώργιος Μπούτζας.

Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικό μποτάκι, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αντιανεμικό – αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου, νερό (τουλάχιστον 2L), καπέλο, κατάλληλο σακίδιο. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή και δεύτερη αλλαγή των ρούχων.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από το πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας (εντός του λεωφορείου με μάσκες οι επιβάτες). Για την είσοδο στο λεωφορείο θα γίνει έλεγχος όλων των συμμετεχόντων για πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test έως 48 ωρών.

Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15).

Οι τηλεφωνικές κρατήσεις ισχύουν μέχρι Παρασκευή βράδυ και μετά την Παρασκευή δε θα γίνονται δεκτές ακυρώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651022138 και 2651181068.



In this article

Join the Conversation