Προχώρα η μεταστεγαση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας

Διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη από την Θεσπρωτία. Δήλωση Γιόγιακα

H μετεγκατάσταση της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας ήταν στο επίκεντρο της επίσκεψης του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου στη Θεσπρωτία. Τον Υφυπουργό συνόδευσαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος κ. Κωσταντίνος Δούβαλης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσπρωτίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ιωάννης Παππάς.

Ο κ. Οικονόμου συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας και είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τα στελέχη της για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών. Ο Υφυπουργός επισκέφτηκε το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας όπου είχε συνάντηση με τους Δημάρχους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα της μετεγκατάστασης της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας σε κτίριο που έχει ήδη παραχωρηθεί για τη χρήση αυτή από το Δήμο Ηγουμενίτσας καθώς και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών και εργασιών ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό προς χρήση. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κτίριο με σκοπό την επιτόπια εκτίμηση των αναγκαίων δράσεων που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης.

«Η μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας προχωρά με σταθερά βήματα και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Οικονόμου καθώς και τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας που προχώρησαν στην παραχώρηση του κτιρίου. Επίσης, η δημόσια αναγνώριση από τον κύριο Υφυπουργό των επιτυχιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας δείχνει το επίπεδο του επαγγελματισμού, της επάρκειας και της ευσυνειδησίας των ανθρώπων της», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας..
In this article

Join the Conversation